Premsa

Nota de premsa:

Mesclat ha tornat als escenaris amb una gira per sales d'arreu del Principat.

El grup, a part d'interpretar les seves cançons més conegudes, també ofereix una mostra del seu quart disc, el qual aniran ensenyant per la xarxa a mesura que en vagin enregistrant les cançons. Quan totes les peces estiguin enllestides se'n farà l'edició en format cd o vinil. Les cançons noves porten cap a un treball conceptual on el denominador comú són uns textos presumptament anònims trobats en diferents localitats dels Països Catalans i als quals el grup ha posat música. Així en aquests darrers concerts s'han sentit cançons que duien per títol: "Tarragona 106", "Formentera 1697" o "Sant Ferriol 1637". No cal dir que musicalment continuen amb la seva fusió d'estils ballables que beuen tant de la tradició com del rock com del folk.

Paral·lelament també preparen la gira d'estiu que anomenen "TORNA, TORNA, MESCLAT!" en clara referència al clàssic dels Esquirols "Torna, torna, Serrallonga", que ells han contribuït tant a tornar a posar en circulació entre el públic més combatiu, i que no falta mai en el seu repertori.

Després d'un temps d'anar a "ralentí", aquesta formació, barreja de músics i d'estils ben diferents, torna a tot gas amb ganes de gresca i lluita per animar les nits de festa d'aquest país.

Actualment Mesclat està format per Joan Aguiar, Marcel Casellas, Joan Reig, Francesc Ribera "Titot", David Rosell i Pep-Toni Rubio. L'oficina de management és Plural Produccions de Berga.

Logotip:

Fotos:

Foto Àlex Carmona

Foto Àlex Carmona


Foto Queralt Escobet


 
| Bloggerized by Lasantha - MESCLAT 2012