NotíciesJA ES PODEN ESCOLTAR I DESCARREGAR LES NOVES CANÇONS A TRAVÉS DE LA WEB

Durant els mesos de maig i juny, el grup va estar gravant a l'estudi Sibèlius de Can Pardaler a Taradell els nous temes que compondran el quart disc. "Sant Ferriol 1637", "Arenys de Munt 2009", "Tarragona 106" i "Formentera 1697" són els títols d'aquestes quatre cançons que a través d'aquesta pàgina web es poden escoltar gratuïtament. A més a més, tot aquell que vulgui descarregar-se les cançons, ho pot fer per només 1€.

La rebuda dels nous temes ha estat tot un èxit!!

COMENCEN LES GRAVACIONS DEL QUART DISC

Ja han començat les gravacions del que serà el quart disc de la banda. Encara sense nom, el disc inclourà els temes estrenats durant la gira de sales i que tan bé han estat acceptades pel públic.MESCLAT POSA EL PUNT I FINAL AL TRADICIONÀRIUS D'ENGUANY

El proper 30 de març, Mesclat farà el concert de cloenda del Tradicionàrius. I ho farà acompanyat del grup Urbàlia Rurana, música popular vinguda del País Valencià.

Amb aquest concert, Mesclat també posarà fi a la gira de sales que ha dut a terme aquest hivern i que els ha fet passar per sales tan diverses com la Sala Zero de Tarragona, l'Stroika de Manresa, la Faktoria d'Arts de Terrassa o Lo Submarino de Rasquera.

Això no vol dir, però, que el grup deixi aquí els instruments, ja que ja tenen concerts programats pels mesos vinents i ben aviat es tancaran als estudis de Can Pardaler per a realitzar la gravació del seu quart disc.

Més informació: http://www.tradicionarius.com

 
| Bloggerized by Lasantha - MESCLAT 2012